Pages

Wednesday, 31 October 2012

birthaday ezazi !!


yeah~  ni lah dia birthday gilrs (yg sblh kanan tu =)

HAPPY BIRHTAY EG


(maaf lah eg,baru hari ini nak update nya)

okey..gmbar2 ni ape yang berlaku di rumah eg sendiri.aku,ena,ecah.kami bertiga telah serang rumah eg tnpa eg sedari ade sesuatu yang telah kami rancangkan (ayat skema jap). mula2 aku msj eg (guna fon ena) msj eg "eg ade rumah tak ptg nie?dlm pkul 5 lbh mcm tu lah.nak bagi KERJA TEACHER BAGI UNTUK PENGAKAP." (msj yg aku hntr kat eg) "ade je kat rumah,mai lah"
finally,plan A sudah terlaksana... =) jeng2..bila sampai je kat rumah eg.......
ce teka apekah yang berlaku...........................lihat di bawah. =))))) XD

jeng2..bleh teka tak ape kah yg berlaku pada eg....

yeah! tepat sekali..eg telah diserang dgn tepung..tepung je,ingt nk cmpur dgn telur sekali,tapi tak sampai hati pulak. hihi..eg..jgn marah erk...
relax le..adat lah tuh, kena baling dgn tepung..

 maaf lah eg..kami mampu nk belanje sepotong kek Secret Recipe je.nk beli yang besar2 tak mampu,murah sgt.hihi.
harap eg suka lah kek yang kami pilih untuk eg ni.
LIKELIKELIKELIKELIKELIKELIKELIKELIKE....

yeah! nie salah satu hadiah yg kami berikan kepada eg (ayat skema) harap eg akan ingat kenangan kita di 6R2 2012, walaupun kita baru kenal,ternyata kita mula rapat (er...rapat ke..annoying gila =='' haha)

hihi.sempat lah jugak kami snap jap,ala~ sebagai kenagan je pun..

harap eg gembira pada hari birthday eg ni.walaupun mase tu exam dah nak dekat.. hope you like friend..love you <3 <3


sekian terima kasih..hope you like the story of my friend's birthday... <3 <3






0 comments:

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy