Pages

Monday, 30 July 2012

argh!!!


assalamualaikum dan selamat sejahtera.

hm.sekarang aku di tingkatan 6.peh~~~ cobaan. mmg struggle habis lah. okey aku story satu2.
subjek ekonomi____ not bad lah sbb ade kira2.aku nie bab kira mmg suka gila~~~~so,jadi semangat sikit nak belajar.hmitulah ade jugak sesetengah tajuk yg aku mmg tak faham terutama bab esei.mmh esei betul lah.biaslah kan~ ==__==""

p.am pulak..................aish!!!!! POLITIK beb..aku tnya bapak aku,pun dia tak tahu sgt bab2 politil nie.aku pun tak faham lah mcm mane korang boleh faham bab2 politik nie.mencabar betul.tak boleh salah sikit.kitaorg kena bljr psl mahkamah,YDPA,parlimen,kabinet,menteri2,kementerian,kewarganegaraan, and bla bla bla bla...................dah mcm bljr mcm budak LOW pulak.aish!
sejarah!!!!!!<<<<< jgn ckp lah.dgr je sejarah korang dah boleh buat kesimpulan kan.betapa bosan nye.aku pun tak faham lah,asal je sejarah.mate ni mesti layu jer...dah mengantok tahap kritikal dah.mmg tak boleh nak cegah lagi.untung cikgu tak perasan.pas nie mmg aku kena bwak minyak kapak.klau ngantuk aku letak je minyak tu.ambik kau!! tak boleh nak bukak langsung mata tu.baru ade akal.BENGONG. Ape2 pun sejarah ttp penting,nanti nak msuk U,sejarah wajib lulus dan pointer 3.0 keatas klau boleh.hm.mcm mane lah agaknye.jwapan dah lah panjang berjeler....klau boleh 1 setengah m/s.ceh!! 
muet...hm so far so good.not bad lah.i still trying to speak nicely.many things that I learned in Muet.okey.i try my best!!!! and it to my future to...
B.melayu...okey cakap psl subjek ni,mcm bljr subjek sejarah je..sirius mmg mcm sejarah.kitaorg bljr psl sejarah b.m. mmg bosan kut.apatah lg dpt ckgu yg asyik nak buat lawak je dlm kelas.mmh blur le.satu pun aku tak faham.aku rase better lg bljr sejarah dari bljr sejarah b.m nie.

ini lah kehidupan aku sebagai budak sekolah pra-u. tak termasuk lg segala bagai aktiviti sekolah yg ade kena ngan kitaorg.mmg sibuk + penat.apatah lh skrg bulan puasa.mmg terbaik lah kan.awesome! baru PRA-U. belum lagi jadi budak UNIVERSITI. aish!! lagi haru aku rase nya.kita hanya hamba manusia yg lemah.kita usaha.insyallah.adehasil nya kelak.
sekian itu shj coretan aku hari ini.setelah sekian lama aku tak type pnjg2 gini. hohoho.
aku harao korang tak lag bosan bace,dgn lagu lagi.hihihi.

assalamualaikum....

Tuesday, 24 July 2012

Majlis Perkahwinan Syafiq (16tahun) & Yana (14tahun)



elok pun kawin.daripada berdua2 tanpa ade ikatan yang halal. at least tak ade lah berlaku maksiat. allhamdullilah terbina lagi satu masjid.semoga mereka berkekalan hingga akhir hayat. AMIN!!

Wednesday, 18 July 2012

KAWAN BARU ! =)






siti aisyah binti zafri
nur hazlina binti abu hassan


ma nur aini....


ni pulak
nur fardzuin....
cantik kan.


yg handsome2 ni pulak
Lan.. kitaorg pnggil Lan.name penuh,tak tau le.hooho.sorry Lan!


yg perasan handsome ni.musliuddin..
panggik dia mus....

Teah Aziz II

yg cumil2 nie,nur fatihah
pnggil dia te'ah.
cumil kan...
:)


okey.meh aku story2 sorang.yg kanan tu,azazi,aku pnggil EG....
yg tengah2 tu musfirah..aku pnggil mus,
dan yg hujung tu,marliana..
aku panggil dia AWAN..PELIK kan,tak ade ape yg pelik nya.dia yg soh aku pnggil dia.so,kitaorg on ja...............
diorang semua ni satu kelas dgn aku.diorg nia asyik gelak je memanjang di kelas.hahaha.sampai gelak tak henti.aku pon kdg2 je.terikut gelak diorg.hahaha!!
chill....


 yg ni pulak.fatihah juga.cumil kan..aku pnggil dia te'ahng !!!!.sbb di pnggil aku matong.ceh,tak aci.hihi
dia pun satu kelas dgn aku.otak pun gila2..




hey korang................. ni ar kawan baru aku kat f6
cumil kan.....hahaha

p/s: kedapa siapa yang aku ade letak gambar didalam blog nie and aku ambik secara diam.hope jgn marah,aku just nak tulis,saje suka suki. hihihihi.sorry erk.....nak promote korang yg cun,cantik,handsome2 nie. hihihi
sekian...
assalamualaikum !!





 

Template by Blogger Candy