Pages

Wednesday, 31 October 2012

birthaday ezazi !!


yeah~  ni lah dia birthday gilrs (yg sblh kanan tu =)

HAPPY BIRHTAY EG


(maaf lah eg,baru hari ini nak update nya)

okey..gmbar2 ni ape yang berlaku di rumah eg sendiri.aku,ena,ecah.kami bertiga telah serang rumah eg tnpa eg sedari ade sesuatu yang telah kami rancangkan (ayat skema jap). mula2 aku msj eg (guna fon ena) msj eg "eg ade rumah tak ptg nie?dlm pkul 5 lbh mcm tu lah.nak bagi KERJA TEACHER BAGI UNTUK PENGAKAP." (msj yg aku hntr kat eg) "ade je kat rumah,mai lah"
finally,plan A sudah terlaksana... =) jeng2..bila sampai je kat rumah eg.......
ce teka apekah yang berlaku...........................lihat di bawah. =))))) XD

jeng2..bleh teka tak ape kah yg berlaku pada eg....

yeah! tepat sekali..eg telah diserang dgn tepung..tepung je,ingt nk cmpur dgn telur sekali,tapi tak sampai hati pulak. hihi..eg..jgn marah erk...
relax le..adat lah tuh, kena baling dgn tepung..

 maaf lah eg..kami mampu nk belanje sepotong kek Secret Recipe je.nk beli yang besar2 tak mampu,murah sgt.hihi.
harap eg suka lah kek yang kami pilih untuk eg ni.
LIKELIKELIKELIKELIKELIKELIKELIKELIKE....

yeah! nie salah satu hadiah yg kami berikan kepada eg (ayat skema) harap eg akan ingat kenangan kita di 6R2 2012, walaupun kita baru kenal,ternyata kita mula rapat (er...rapat ke..annoying gila =='' haha)

hihi.sempat lah jugak kami snap jap,ala~ sebagai kenagan je pun..

harap eg gembira pada hari birthday eg ni.walaupun mase tu exam dah nak dekat.. hope you like friend..love you <3 <3


sekian terima kasih..hope you like the story of my friend's birthday... <3 <3






Wednesday, 24 October 2012

Wednesday, 17 October 2012

Merenung ke luar jendela
Melihat kebesaranNya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniakan di dunia


Kau berikanku kekuatan
Tuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan


Chorus
Kerna kau yang satu
Yang setia bersamaku
Dikalaku jatuhku bangkit kernaMu
Ku tahuku adaMu disisiku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahuku adaMu
Ku adaMu selalu


Ulang Chorus

Merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahuku adaMu Tuhan

Tuesday, 16 October 2012

Sunday, 14 October 2012


!@#$#%?!

 kau adalah racun dalam semua makanan aku.. ceh!! hapus kau dalam hidup aku....



GO TO DIE !!!

Thursday, 11 October 2012

argh !!

 hey..untuk pelajar2 stpm. hanya tinggal 3 minggu sahaja lagi..
adakah anda cuak? atau anda happy? atau anda sedih? atau anda............................
argh ape ape jelah
yg pastu aku cuak sangat... er..
ngee........
5/november/2012
TARIKH KERAMAT................

Saturday, 6 October 2012

kawan oh my BFF




hey.. nak cerita on story..

---------------------------------------------------------------

okey. ni kawan aku hazlina bt abu hassan
aku pangill dia EYNA !!        
kami berkenalan sejak mula mula melangakah masuk ke TG6
dia ni periang dan cumil
dia ni kalau glek..cumilll
tapi menakutkan.seram tau tak.
kalau dia gelak,
rase macam dia sukarela minta makan kaki.
hihi (relax lah weh.. wa gurau jer.wa gelak kut tulis statment ni )
XD
tpi aku akuinya dia ni ramai peminat.
cantik,
pandai bergaya..
mmg bodoh kalau ade laki tolak dia..
eh..jap jap
korang nak ke berkenalan??    
boleh jer?
no die ni 017-***25**
    hihihi.gilo korang aku nak bg no mmber aku.
dia kawan aku untill jannah ! 
     insyallah~~
aku sayang dia ! <3
dia ni kemane shj.
nak gelak je semendang.
asih..risau jgak aku.
kunk aku nk kena bwak dia daftar
kat tnjg pulak.
hihi
(wa gurau semate mate erk.jgn ambik hati tau.tp ambik kaki boleh. XD)
dia ni ade love story same macam aku.(tapi aku punya kukuh lg.hihi)
dia ni rapat dgn ecah yg kat bawah tu.
bukan nak kate aku ni tak rapat dengan dia ni.
 rapat tu rapat
tp tak serapat dia dan asiyah..
enth lah.tak pandai lah nak hurai kan.
tak kisah lah semua tu.
dia ttp kawan aku sampai mati
aku akn cuba buat ape2 shj untuk dia.
asalkan dia bahagia
kalau ada mane mane jantan cuba sakiti dia.
tgok lah..
esok keluar "berita ade seorang lelaki di belasah teruk 
akibat berani main main kan perasaan perempuan.
yg memalukan yg membelasah tu adalah kawan perempuan itu sendiri"
ha!! ambik kau.
aku tak main2.sebab bg
kawan aku ni terlalu baik untuk dilukai
terlalu baik untuk kau sakiti.
aku tak nak tgok kawan aku derita.
tlg lah kawan (kalau kau bace post nie.aku nak kau tahu yg aku mmg syg kau
.cerita lah mslh kau kat aku.insyallah aku akn tolong kau.)
hanya tuhan yg tau syg aku tu macam mane.
syg aku tak boleh nak di gambar kan oleh kate2. aish!
 L.O.V.E Y.O.U F.R.I.E.N.D. <3 <3 <3 






------------------------------------------>>>>>>>>>>








   okey.ni pulak siti aisyah bt zafri
dia ni serius mmg baik 
(eh bukan yg ats tu tak baik.eyna tu pun baik jugak.aish! )
aku panggil dia ecah.
tapi dia tak suka orang panggil dia ecah
dia lbh suka org panggil dia aisyah...
okey.dia tak cumil.tapi cantik.hihi
tak ade lah, gurau jer...eee
dia ni cantik dan cumil lah.
aku kenal dia pun mase mula masuk tg6.
dia asal dari sekolah tambun
dia agk kasar sikit( tak ade lah kasar sgt.eee..dia ramai peminat tau)
tapi ada taman dlm hati..hihi
satu keistemewaan dia..
bila dia gelak...
ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kalau korang dgr dia gelak,korang pun akn turut tergelak
satu lg keistemewaan  dia.
dia punya bulu kening.
bergabung.dan lebat..
korang tgok lame2 muka dia tu,
sampai nak tembiuh laptop ni
korang tenung.
betul lah.wa tak tipu.. hihihi
caye lah
hidup  dn berkawan ngan dia ni sangt happy
semua benda happy je.
senyum jer.
tp sbnr nya dlm hati dia
sedih
.....banyak masalah..
aku akuinya.
aku tak serapat antara dia dan eyna.
tapi  aku dapt rase bila dia ade mslh.biasaya aku just tnya je kat eyna
and then aku nasihat dia. (tapi ade ker? rase nya ade =) )
tak kisah la weh.
dia ni sekali tak suka seseorg tu.
dia akn kutuk habis habis
dan akn benci org tu sampai..................
enth  tak tahu pulak sampai bila.tnya lah dia.hihi
okey2 cukup lah tu pasal info dia.
aku nak kau tau.aku syg kau.enth lah.tak dapt nak ungkap kan syg aku tu
melalui kate2
hanya tuhan sahaja yg tahu niat aku yg sebenar .
sayang kau weh !!!!!!!!!! <3 <3 <3

_________________________________________________________________________________




okey..
tgh tadi kitaorg ade kenduri kat taman...............................
ape enth
dah lupa lah name taman tu..
macam ni.
kat kenduri tu ade artis.
ade lg kawan kawan aku yg lain.
diorg ni nak bergambar.
pastu,yg eyna n ecah pulak ni,
dah serabut.sbb ramai sgt..
pening..
aku pulak ngah usaha untuk dpt kn peluang untuk diorg bergambar
nk tunaikan hajat enya n ecah la kononya.
tapi bila dah ade peluang.
tup tup..
diorg hilang.
aku mencari diorang,
tgk2 diorg kat satu sedut
ngah bersembang..aku pun.....
enth lah
tak tau nak ckp macm ne.
terase..sikit lah.
sakit hati....1% jer...
tak sampai hati nak sakit hati lame2
diorg kawan aku lah...
aku prg kat diorg.
pastu,secara tak sengaje,aku terlepas marah aku kat diorg.
aku ckp
"untung lah tinggal aku.nah la(bg encet kat ecah rasenya)"
pastu aku terus bla dari situ,
aku ambik makanan untuk adk aku..(mase ni muka ketat)
aku keseorang !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
argh!!!!!!!!!!!!!!!
nak menagis je mase tu..
(mklum lah ngah ABC.emosi tak stabil)
hm.tahan je lah..
mase nak blik tu, bila sampai rumah aku,
aku salam ecah.
n aku cakap aku MINTA MAAF,...
pastu secara automatik.aku terus ngis..
aku mcm tak caye je.
aku dah marah kawan aku sendiri tadi..
argh!!
aku tak boleh terima..
aku betul rase bersalah...
ngis2 aku minta maaf kan diorg
aku bnyk buat salah..
WEH!!!! wa nak minta maaf...
wa tak sengaja
wa janji
wa tak buat lagi
wa janji 
wa tak akan marah korang lagi
wa terlalu ikutkan perasaan.




Thursday, 4 October 2012

taknik menjawap p.am



okey ni gambar kami. buruk?
mestilah..
gambar ni diambil masa kitaorang dah tamat taklimat
...
actually..
pada hari tu kita orang ada teknik penjawap soalan p.am di sekolah
anderson..
wuuu~~~
teruja habis( tak ade yg special pun)
mase ni kitaorg kat kantin.
tunggu bas yg lambat sangat..ceh..
panas je dan berpeluh peluh kami menunggu nya.
tu yg muka teruk je
dan ada satu peristiwa ...aish!
dalam banyak bdak2 yg ambik stpm
yang ada.
boleh pulak aku terjumpa ex aku.
aish~
teringat kisah lama..
iye ke ingat.....
tak kisah lah..
..........................................................................................................................................
 

Template by Blogger Candy