Pages

Friday, 23 November 2012

to my self



*buat muka malu :)

hey hey hey..
hohoho...

Assalakualaikum...
(malu lah nk cerita..kan...)


   sebenarnya hari ini, hari jadi aku.. :) (malu lah).nak hadiah... haha! gurau je lah.
tak ada yg special pun hari ini,biasa2 jer..thanx kepada ecah,eyna,eg,amalina,azri...sebab sudi ingt birthday aku.aku hargai sgt. (tp kan wish je ker.hadiah??..main2 je) aku cuma harap kan satu hadiah sebuah persahabatan yg ikhlas daripada korang..harap korang akan terus berkawan dengan aku. dan hope korang tak bosan kawan dengan aku ke malu ke kawan dgn aku.kalau ada yg tak puas hati cakap lah terus teramg erk... insyallah aku akan cuba perbaiki diri aku
SAYANG KORANG <3 <3
   hm.. kan......tak tahu nak type ape lg. tak tahu nk cerita ape lg. sebab tak ada yg special pun hari birthday aku nie..
  aku gembira hari ini, ^^ --> :) --> ;D tapi. . . . dalam pada mase yg same aku rase sedih. T__T --> :'( --> D: sebab......... *some text missing*
biar je lah aku sorang and Tuhan je yg tahu apa yg aku rase hari ini.
   pape pun,thanx to ibu,sebab belanja Domino Pizza dan belikan kek untuk kakak...
  SEDAP sangat~~



sekian,assalamualaikum~~


Wednesday, 21 November 2012

selamat hari jadi

hey dan assalamualaikum~~

sebenar nya hari ni hari jadi adik aku yg ke 3.

21/nov/....

ni adk aku.
abdul irfan (amboi gengster nya duduk)
mmg pun..dia ni samseng sikit.membangkang je keje nya.
tak boleh nak suruh ape pun.
(berat tulang) :p

   korang nak tahu.dia ni tak malu sikit.... (ala biasa lah kan budak2) hari... tak ingt lah hari ape,
dia bagi tahu ayah n ibu "ayah,ibu jangan lupa tau minggu depan hari rabu" kan..
ayah buat muka pelik. yg ibu senyum jer...kemudian aku sambung pulak "lepas hari rabu,jumaat pulak,tahu" (sambil senyum :D ) hihi..ade ke dia nak buat birthday party. amboi amboi amboi...
kau ingat ayah bukak kilang cop duit ker. (mentang2 kilang besi kat sebelah rumah.kan~~ )
  ibu cakap, just buat makan sikit2 jer.."panggil kawan2 kamu jer". haha~


ayah balik kerja,
ayah beli kan donut untuk dia~~
"wuuu.donut~!! " (sambil terlompat2. mcm lah tak pernah makan donut = = )
 ibu beli 2 cheese kek..
sedap sgt.




kepada adik ku. SELAMAT HARI JADI YG KE-10 :

*semoga kau panjang 
*belajar rajin2
*tolong lah aku mohon,rajin kan lah tolong ibu sikit,paling min. pun kau tolong aku.boleh.

sekian itu shj coretan dari aku untuk hari ini.
hope korang tak bosan lah bace kan kan kan kan..


Assalamualaikum~~

Sunday, 4 November 2012

jadual periksaan STPM


wish good luck to my self and to all my friends
for tomorrow exam =D



Friday, 2 November 2012

night friday



ni lah gaya dress up kami malam ni,
cantik kan.
aku tahu tu.. ><
(maaf lah aku tak termasuk sekali dlm gmbr ni,sbb aku yg ambik pic ne)
hyyuu~

    actually,malam nie malam hari koperasi.kami tak terlibat pun dalam mane2 aktiviti,cikgu jemput kami ni pun sbb soh datang makan jer.tak kisah lah,dapat jugak makan free. kan~~~
malam nie semua budak2 dari f2 sampai f6 pun terlibat.untuk f6,diorang dapat sijil penghargaan (upper six) sebab tahun depan kan diorang dah tak ade...lepas tu,ade cabutan bertuah untuk murid2 dan students.yg lawak nye,boleh pulak cikgu yg umum kan cabutan bertuah tu dapat no dia sendiri (hadiah cabutan tu dpt kat dia) annoying nya~ nmpk sgt menipunya(gurau cikgu).
ade satu part ni, cikgu minta tolong kami cari kan siapa students girl and boy yang paling bergaya malam tu.okey lah,kami ada lah jumpa. yg girl mmg gaya dress up dia cantik lah,ala ala kampung sikit tapi still bergaya,.mmg lain lah dari students yg bergaya mlm ni. Yg boy pulak budak f5,okey lah( dah tak ada calon dah) tapi handsome kut~~ (>,<) ....

pekak, rabun, bisu  XD XD 
cukup semua nya...
haha! sempat lah jugak kami snap2 dulu sebelum majlis bermula.
(biasa lah kan perempuan,kalau tak snap, buka name nya perempuan)
 =D

ni empunya handfone yg kami pinjam untuk snap snap jap.
ala~ wat lek wat cool,
dia tak marah pun,paling tidak pun sakit hati jer.
iyelah,sampai nazak bateri fon kami snap (eh,iyeker eyna.ade ker.angguk kan je lah erk>
XD

Malam tu macam2 makanan ade :

*ada satay..sedap2 (terliur pulak aku)
*laksa..tapi....(sedap lagi laksa yg kat polo tu).
*sagu+santan+gula merah.. hah!! yg ni sedap.tapi (ade jugak tapi tu kan.. hihi) diorang cakap santan nya dah basi.yerk~~~
*ais blend..hm,,,,tak rase pun sebab perut dah kanyang..
*ade jugak nasi lauk ayam.......... tak ingt lah..
maaf lah tak sempat nak snap photo makanan yg ade dan suasana nye..... (bkan tak sempat..tapi,maklumlah fon aku ni terlebih canggih.nk pinjam org punya mcm malu2 sikit ><)




kan....ni lah salah satu gambar yg dapat aku selamat kan (after editing)
......
=)
that boy yg telah berjaya mendapat anugerah "lelaki yang paling bergaya malam ni"
kan...
handsome kan...
yg kat sebelah tu kawan aku..(ala macam tak kenal pulak)

kan~~ lapo sgt.sampai lidi satay pun kau nak gigit kan..
kesian~~
(tak ape eyna aku faham.kau terlalu teruja kan dpt mkn satay malam ni
sampai lidi satay pun kau nak gigit.aku faham sangat)
ala, same je lah kita.. huahuahua XD

hihihi..sempat lagi dia ni snap.
biasa lah kan...
sebenarnya,dia ni mgindam sgt nk mkn aisblend tu,
aku sggp beratur panjang tau semate2 nk dpt kan aisblend tu untuk dia
kan......
nmpak tak permainan dia disitu.
XD

 part ni sedih sikit (sikit jer erk)
cikgu nk akan berpindah ker sekolah........... (tak ingt name sekolah tu ape)
sebenarnya cikgu nie rapat dengan kawan aku yg aisyah ni.
sebab diorang pernah pergi ke mane erk..tak ingt le,,ade pertandingan koperasi.
so,dari situ diorang mula rapat.
tak heran lah,cikgu ni pun watak dia dah macam seorang ayah,take care.
tu yg member aku sayang kat cikgu ni (eh,iyeker,betul lah kan.....)
name cikggu ni :
Cikgu Anuar
=)

ni pulak cikgu ekonomi kami

cikgu padzilah yahya~
beliau merupakan satu satu nya cikgu ekonomi di sekolah kitaorang.
beliau cuma ajar budak2 f6.
beliau lah ajr lower six,dan beliau lah yg ajr upper six.
beliau ajar best,tak membosankan,banyak jugak lah bagi nasihat kepada kami.
kadang2 tu insaf lah kejap,
kejap je.
beliau jugak kadang2 pelupa. =)

yg berbaju hijau tu,
girl yg dapat anugerah girl yg paling bergaya malam ni.
sory lah dapat gambr seteng jer...
comel kan..
dia budak f2 kut.tak ingt lah..
(dah tak larat nk tulis panjang2)
=__=
ni pulak,cikgu sejarah kami.
the best...
sporting.
tp bila dia mgamuk...
faham2 lah erk ape yg jadi,
tp kadang bila dia mgajar mesti ada yg tertidur dlm klas. 
tertidur okey (kena lah faham,SEJARAH)
dan termasuklah aku. ><


there is a guy I met on this night..
handsome right? (I know that)..
* ~ shy ~
>___<





 sekian itu sahja dari aku untuk malam ni.
harap korang enjoy dengan story aku malam ni.
sekian,
assalamualaikum.. ^__.^




















 

Template by Blogger Candy