Pages

Sunday, 29 April 2012

saye budak baru belajar

hey..saye budak baru disini.sorry le,kalau blog saye nie tak lah menarik sangatmacam korang. hm.....mungkin korang fikir aku nie budak ketinggalan..budak kampung..orang lain dah lame buat blogger...aku baru nak belajar..haha. mmg ketinggalan aku nie..papepun .aku berterima kasih sangat kat kawan aku eyqa..sbb dia lah yang sudi ajar aku buat benda alah nie..kalau tak,jgn harap lah aku nak benda nie.dan dia kate,dari blog nie lah,dia tahu segala gala nye (iye ker..=.=") haha. .. dan dari sini lah aku mula maju.haha!!! thanx bro sbb ajar aku bnda alah nie.haha!!!!! SAYANG KO! <3

Sunday, 22 April 2012

PLKN



peh! tanpa ku sangka.permohonan ku lulus ke PLKN. perkara yg paling aku nak.
*tapi..bila permohonan aku tu lulus.berat pulak hati nie nak pergi. aku pergi 3 bulan beb. bukan 3 hari or 3 minggu or 3 jam or pape jelah.
*hm.belum pernah aku tinggalkan rumah ku,parents ku,adik2 ku,bilik ku,motor ku(aku ade ke moto.:)). hm.aku perlu tinggalkan segala gala nye untuk PLKN.



*mungin ini cara aku belajar untuk berdikari sendiri.tanpa mak dan ayah disisi. hidup berdikari. macam mane lah kehidupan aku nanti.asih! tak dapat aku bayang kann.
* tapi kan,kita dapat jumpa ramai kawan2 dari macam negeri.kan3..adventure jgak kan.hihi.
tapi kan,kadang2 takut jugak,,,iyelah kita mane lah kenal diorg tu macam mane.baik ke.buruk ker..kan3......
*makanan pulak...................er!! tak dapat aku bayangkan.aku nie jenis yg makan banyak. tapi kan..bersih ker tempat dia.minta2 bersih lah.amin3... klau tak,tak pasal2 aku terlantar kat hospital tu nanti...


*tak kisah lah.janji aku pandai bawak diri.insyallah semua nye baik2 jer....kan3.
*korang2,yang membace blog  nie...doa2 lah perjalanan aku di sane baik2 jer.....doa2 lah di jauhi segala perkara2 jahat.hm....
takut jugak!!.
huhu.
:(
:)
:D

Friday, 20 April 2012

oit. i'm new here. nice to meet you <3

 

Template by Blogger Candy