Pages

Wednesday, 23 January 2013

sambungannya..

assalamualaikum... hai hai oii oii oit oit. apa khabar semua nya !!! hai lame tak tulis blog ni. berabuk blog aku ni (ayat yg selalu didgr :) ) maaf lah , dah lame tak update blog.macam2 perkara berlaku dalam tempoh ni. ada yg sedih,gembira,kecewa dan macam2 lagi lah.ter lalu banyak klu nak diceritakan rasanya tak cukup untuk tulis hanya satu malam mahunya bermalam2. tak ape lah aku cerita satu2 erk. klu post aku yang lepas aku ad tulis yang aku akan pergi ke kedah kan.. okey macam ni cerita nya, jeng jeng jeng.....

aku sekeluarga pergi ke kedah sebab nak tengak bapak saudara aku yang sakit dan baru keluar hospital.kate ibu, dia sakit strok..hmhmhm bukan kut,aku salah dgr kut sbb aku tgok dia okey je mase aku pergi melawat tuh. ha.. satu lg, dia dan isteri dia baru je balik dari Mekah. awesome sgt. best.. mak saudara aku (mak ngah) ada bagi air zam zam. air th lah yg aku minum skrg. sblm pi sek aku minum lah sikit.manalah tahu berkt minum air tuh, otak aku jdi cerdas sikit boleh la masuk segala ilmu yg dipelajari kan... okey berbalika pada tajuk utama. kitaorg tak buat pape pun kat situh dgr deme bersembang je lah. =="
 
yg bju putih tuh pakngah aku lah.yg baju jubah hijau tudung kelabu tuuh makngah aku.dah lame tak jumoa diorg.rindu sgt~
 
ha !!! perempuan yg baju biru putih tuh sebaya ngan aku.skrg dia bljr kat poli kedah jugak.
putih ikut mak dia loh~
 
 
 
selepas kitaorang pi kedah,aku ajak ayah pi P.pinang pula.tengok maksaudara (uda) baru lps bersalin wah~~~ comel anak nya.anak yg ketiga dan putera yag ketiga.anak uda semua nya putera2.hansome2 dan comel2. kat bawah tuh ada beberapa gambar dia yg aku ambik kat FB. hoho. sebab tak sempat lah nk snap gmbr bby.maklu lah fon terlebih canggih (bila lah dapat guna fon canggih =( .
 
 
kannn~~ comel kann.. aku tahu..mcm muka ummi dia.
 
hahah.mase hari yg kitaorg pegi ni hariii..... 14/12/12
 
okey...sekarang kita pergi par lain pulak. pada 22/12/12
aku balik ke negeri pahang !! wah~~ nuh jauh nye aku merantau.tak lah juah mane pun..
kitaorg balik sbb maksadare aku (adik tiri ayah aku) berunang.. wah~ opah soh balik sbb maksadare aku yg last (bongsu).
 
 ha!!!!!!! ni lah rumah aku. yg baju biru tuh opah aku le..
maaf lah ni je gmbr yg sempat ambik mase mula2 mai.lps tuh sibuk je tolong org masak bagai.iyelah buat kenduri secara gotong royong~
jika ada kesempatan dan aku balik lg ke sane aku try snap sebnyk mungkin gmbr okey???..hihi
kitaorg tidur sini 2 mlm.dikiranya 3hari 2 malam.sejuk+best.biasalah umah kmpung..
 
ehhhh! cuti aku bkn smpai disn shj tau.
ada lagi.tgok kat bawah tuh.. jeng jeng jeng
 
 
 
 
 
 
 
BERSAMBUNG......
:D
 
 
 
 
 
 


0 comments:

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy