Pages

Sunday, 2 December 2012

Selamat Hari Jadi

hahahaahahahahhaa...
ni lah adik aku. NUR YUSRAH
haha.lawak ka tgok gambar ni..gigi tak tumbuh2 lagi.
XD XD

hari ini,birthday dia yg ke-6 tahun.tahun depan umur dia 7 tahun. (dah masuk darjah satu kan,cepat betul mase berlalu.rasa macam semalam dia baru lahir.hihi.meh aku ceter sikit tentang adik aku ni.dia ni bongsu.faham faham lah klau dah bongsu tuh macam mane.manje je lebih.kadang2 gream lah jugak.rasa nak cepuk cepuk jer dia nie.sikit sikit ngis...hari birthday dia ni pun,dia minta macam2.amboi2....kek,ibu beli SECRET RECIPE.amboi2 sedap kut..

ni gambar dia mase dia still ada gigi.comel kan..hehe.
gambar ni ambik mase,raya rasenya..tak ingat lah~

maaf lah,tangakap gambar ni guna fon murah jer.tuh lah gambar tak berapa nak elok tuh.
hah!! tuh dia punya kek.sikit punya besar kan.special untuk dia sorang.tapi dia bukan makan kek tuh.abg2 dia yg makan (dan termasuk aku le..)
sedap kek nya,apa nama nya erk.. hmm... (tak ingat)

yeah! 
hah!
adik aku yg baju kuning tuh dgn adik aku yg bongsu nih,selalu bergaduh,ada je yg tak kena.tapi kadang kadang jadi kawan baik.semua benda nak dikongsikan.tapi bila bergaduh,macam anjing ngan kucing,kadang kadang tuuh sampai menagis2.
haha...lawak un ada.

yang ini special untuk kau adik ku.walau pun kau tak tahu aku story pasal kau kat sini,tapi aku yakin,suatu hari nanti bila kau dah besar kau mungkin akan baca blog nih.
walau pun aku selalu marah kau,tenging2 kau(tak selalu ek,cuma kadang2 bila aku rasa geram)
sebenarnya aku sayang kat kau.bila dengar je suara kau,mesti nk tergelak,sebab comel.hahaha..
aku sayang kau ,sis.
<3

sekian,ituh saja lah coretan daripada aku malam nih,tentang adik ku NUR YUSRAH.
selamat hari jadi.
semoga kau panjang umur ,okey !
assalamualaikum...




0 comments:

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy