Pages

Saturday, 29 September 2012

kawan lama

hey.assalamualaikum 

baru baru nie aku jumpa dengan kawan lama aku. HIDAYAH HAFIZAH BT .................
lupa lah nama penuh dia ape.
meh aku story kat korang pasal dia nie.. <3 <3

ni lah orang nya.cumil kan/cantik...
mestilah..
tgok lah kawan sape.. :)


kami mula rapat sejak f3 kut. (rase nya lah.tapi betul lah kan =__=)
okey..aku pnggil dia dayah.ala biasa lah tu.
dia ni mmg baik
tak pernah berkira dgn kawan kawan
serius aku senang kawan dengan dia
pandai pun pandai
dia ni sentiasa ceria
tak kira lah ada masalah ke tak ade masalah
tapi aku boleh tahu bila dia ada masalah.
...
aku ada satu panggilan tau untuk dia.. 
"nyamuk"
yeah !!
itu panggilan untuk dia daripada ex-boyfriend dia (sape ex-boyfriend dia?? ha?!! biarlah rahsia.rahsia la sangat kan :D)
okey kitaorang panggil dia nyamuk ada sebab
salah satu sebab nya.....
dia ni dulu dulu 
suka dress up black n white only..
haha! sebab tu ex-boyfriend dia bagi gelaran tu kat dia.
dia pun ada panggilan untuk aku.
"monyet"
ahhahaha! :D
diorang panggil aku macam tu sbb aku ni tak reti duduk diam mase diorang ngah date. (ha !! kantoi lah)
hihi.and than gelaran untuk ex-bofriend dia pulak
"kura kura"
sebab ex-boyfriend dayah nie lembab macam kura kura.
aku ingat lagi,dayah ada cakap yang ex-boyfriend(ade lah name dia) bila kayuh basikal je lembab macam kura kura....
------> dayah : tak tau lah kau ingat lagi ke tak kenangan ini.
aku ingat lagi kenangan ni.sebab benda ni berlaku di rumah aku.
dulu kau selalu cerita masalah kau.itupun bila aku paksa kau.
baru kau bagi tahu.
ade lagi rahsia rahsia kau yang aku ingat sampai ke hari ini.
rahsia tu akn aku simpan hinnga hujung nyawa aku. insyallah~

okey...
sekarang dayah ni belajar kat China,Beijing,
ha????!!!!!! terkejut tak
tak yah nak terkejut sangat lah~
dia ni mmg pandai.tak ade ape yg nk diheran kan :P
dia sebaya je dgn kita..
dia ambik courst mandarin kat sane
nak jadi cikgu mandarin.
amin~
aku dao kan kejayaan kau..
dia belajar kat sane 5 tahun..
wah~~
lame tu.
jgn pulak lpas blik malaysia,tak tahu ckp org perak lak.. :)
haha! susah mak kau nak kena cari kamus bhs cina pulak letak kat rumah.
bila nak sembang dgn kau nnti kena
bukak kamus bhs cina
:)
hihihi.wa gurau je erk..
jangan marah erk..
pape pun wa rindu kat lu...wa doakan kejayaan lu disana
jage diri erk
bukan cari laki cina bawak balik jumpa mak. hihi
gurau erk
doakan untuk wa juagak erk.
tak lama lagi wan nak exam STPM
exam besar nie
doakan wa erk
wa perlukan doa dari lu.

...................................................................................................................................................................

sekian terima kasih..
wa harap korang tak bosan membaca blog wa nie.
sorry lah wa tak pernah bukak love story dgn korang.
realitinya
wa tak bercinta
belum tiba mase nya lagi untuk wa bercinta
assamualaikum <3 <3 <3

0 comments:

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy