Pages

Wednesday, 18 July 2012

KAWAN BARU ! =)






siti aisyah binti zafri
nur hazlina binti abu hassan


ma nur aini....


ni pulak
nur fardzuin....
cantik kan.


yg handsome2 ni pulak
Lan.. kitaorg pnggil Lan.name penuh,tak tau le.hooho.sorry Lan!


yg perasan handsome ni.musliuddin..
panggik dia mus....

Teah Aziz II

yg cumil2 nie,nur fatihah
pnggil dia te'ah.
cumil kan...
:)


okey.meh aku story2 sorang.yg kanan tu,azazi,aku pnggil EG....
yg tengah2 tu musfirah..aku pnggil mus,
dan yg hujung tu,marliana..
aku panggil dia AWAN..PELIK kan,tak ade ape yg pelik nya.dia yg soh aku pnggil dia.so,kitaorg on ja...............
diorang semua ni satu kelas dgn aku.diorg nia asyik gelak je memanjang di kelas.hahaha.sampai gelak tak henti.aku pon kdg2 je.terikut gelak diorg.hahaha!!
chill....


 yg ni pulak.fatihah juga.cumil kan..aku pnggil dia te'ahng !!!!.sbb di pnggil aku matong.ceh,tak aci.hihi
dia pun satu kelas dgn aku.otak pun gila2..




hey korang................. ni ar kawan baru aku kat f6
cumil kan.....hahaha

p/s: kedapa siapa yang aku ade letak gambar didalam blog nie and aku ambik secara diam.hope jgn marah,aku just nak tulis,saje suka suki. hihihihi.sorry erk.....nak promote korang yg cun,cantik,handsome2 nie. hihihi
sekian...
assalamualaikum !!





0 comments:

Post a Comment

 

Template by Blogger Candy